Videoer

Hensigten med videoerne er ganske enkelt at lette indlæringen af alt det nye stof, som de fire bøger indeholder. Det kan være overordentligt svært at holde sammen på alle de nye ting om meldinger, spilføring og kortvurderinger og så ovenikøbet at skulle huske det alt sammen.

Så er det betryggende at benytte en video, som man kan standse og få tid til at overveje: Hvad var det nu han sagde om dette?”.

Bog 3 og Bog 1 er for nuværende lagt op og i løbet af efteråret successivt med undervisningen i bog 2 for kursistholdet 2018 bliver bog 2 og færdig og videoerne lagt op på nettet.

Indtil videre vil du kunne se videoerne, ikke på klubbens hjemmeside, men med et link til underviserens hjemmeside, hvor du nemt kan finde de relevante videoer til repetition.

Indenfor perioden 2018-2019 vil alle videoer være at finde på klubbens egen hjemmeside.