Vil du lære at spille bridge?

Så overvej følgende..

Tips til dig, som overvejer at lære at spille Bridge

Overvej grundigt om du kan afse tid til 14 mandagsaftener fra 19:00 til 22:15 om efteråret og foråret til trods for
* eventuelle bedsteforældre pligter, * biografbesøg, * andre fristende tilbud?
Der er ikke mødepligt, men dine medkursister vil savne dig, når du ikke er der. Min planlægning kan også blive negativt påvirket af for store huller i deltagelsen af undervisningen.

Tips til dig, som er startet på bridgeundervisningen

Hold dig orienteret om undervisningsplanens indhold fra gang til gang.
Læs grundigt på min lektionsforberedelse, som du finder på denne hjemmeside.
Læs grundigt på de enkelte øvelsesspil til hver lektion.
Efter de første 5 kapitler forventer jeg, at du fulfdører bog 1 og er du startet på bog 2 forventer jeg, at du fuldfører bog 2.
Du skal gøre op med dig selv medio marts, om du vil starte på turneringsspil i Møns Bridgeklub.
Du husker at kontakte mig, når du oplever nogle problemer med motivation, fremgang eller andet.

Tips til dig, som har besluttet at fuldføre 1. års undervisning i bog 1 og 2

Du har nu en nogenlunde god fornemmelse af, at du kan lide spillet, og du skal prøve at forholde dig til tanken om turneringsspil. Vi prøver at spille et par turneringer, så du får fornemmelsen af de forhold, som gælder for turneringsspil. Du mder loyalt op og svigter ikke 2 dage før turneringsspil er planlagt.

Tips til dig, som ønsker at fuldføre 2. års undervisning i bog 3 og 4

Du ved hvad det drejer sig om, og hvis du vil være klubspiller, vil du dykke ned i bøger om bridge og ved selvstudium (+undervisning naturligvis) blive bedre til spillet.

Tilbage til forside