Bridgeskole 2019

Lær at spille bridge i Møn Bridgeklub.

Mandag den 7. januar 2019 starter vi nyt bridgekursus. Der benyttes kursusmaterialet "Spil Bridge", der er forholdsvis nyt og er resultat af et samarbejde mellem de nordiske bridgeforbund.

En kursusaften består af en kort gennemgang af dagens stof, hvorefter der spilles et antal spil med det aktuelle emne som tema. Man lærer nemlig bedst bridge ved at spille og spille og spille...

Hver lektion underbygges af eksempler og spil via den medfølgende cd samt videoer til hyggeligt hjemmestudium.

Kurset forestås af Jørgen Bagge og foregår i Foreningernes Hus, Rødkildevej 9 i Stege. Der startes kl. 19.00 med afslutning kl. 22.00.

Hvert modul koster 350 kr., der inkluderer kursusmaterialet "Spil Bridge", kursistmedlemsskab af Dansk Forbund og medlemsskab af Møn Bridgeklub.

Tilmelding eller henvendelse til Knud Engelhardt på tlf. 29715819 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Generalforsamlingtrans